Peste la gratin cu ciuperci

Se fierbe in apa cu sare si zarzavat pestele, fie nisetru sau pastruga. Dupa ce s-a racorit, se taie bucati mici. Se curata ciupercile, se taie felii

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg peste
  • zarzavat
  • 3/4 kg ciuperci
  • unt
  • 1 lingura faina
  • o ceasca smantana
  • 150 gr. parmezan ras

Mod de preparare

Se fierbe in apa cu sare si zarzavat pestele, fie nisetru sau pastruga. Dupa ce s-a racorit, se taie bucati mici. Se curata ciupercile, se taie felii nu prea subtiri, si se inabuse cu o lingura de unt si sare. Se face un rantas dintr-o lingura de unt, cu o lingura de faina, si care se stinge cu o ceasca de smantana. Se unge o forma cu unt. Se aseaza alternand, randuri de peste, ciuperci, sos, parmezan. Ultimul rand sa fie de sos; se presara parmezan, se da la cuptor sa se rumeneasca.

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa