Peste la minut

Se poate folosi pentru acest fel de macare orice fel de peste. Acesta se curata, se spala si se cresteaza cu un cutit din loc in loc. Se pune apoi in

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 peste
  • sare
  • piper
  • 4 bucati arpagic
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 3 cesti vin alb
  • 2 linguri pesmet
  • 50 gr unt

Mod de preparare

Se poate folosi pentru acest fel de macare orice fel de peste. Acesta se curata, se spala si se cresteaza cu un cutit din loc in loc. Se pune apoi intr-un vas cu sare, piper, patrunjelul tocat marunt si arpagicul taiat in doua. Se presara deasupra pestele cu pesmet, se toarna vinul si se adauga bucatele de unt. Se introduce apoi pestele la cuptor si se lasa sa se gratineze.


Se serveste cald.

Alte retete cu peste:

Peste gatit in stil marocan

Pastrav la cuptor

Bors de peste

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!