Se poate folosi pentru acest fel de macare orice fel de peste. Acesta se curata, se spala si se cresteaza cu un cutit din loc in loc. Se pune apoi in
Se poate folosi pentru acest fel de macare orice fel de peste. Acesta se curata, se spala si se cresteaza cu un cutit din loc in loc. Se pune apoi intr-un vas cu sare, piper, patrunjelul tocat marunt si arpagicul taiat in doua. Se presara deasupra pestele cu pesmet, se toarna vinul si se adauga bucatele de unt. Se introduce apoi pestele la cuptor si se lasa sa se gratineze.
Se serveste cald.
Alte retete cu peste:
Peste gatit in stil marocan
Pastrav la cuptor
Bors de peste
O fi cineva care sa nu iubeasca gogosile? Nu cred, dar suntem noi, doamnele, care ne retinem sa mancam, cu toate ca poftim...
Gogosi de post, vanilatePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura