Se toaca legumele cat de marunt posibil. Se pune ceapa la prajit si, dupa ce s-a colorat, se adauga ardeii. Dupa cca un minut se adauga si rosiile. Se
Se toaca legumele cat de marunt posibil. Se pune ceapa la prajit si, dupa ce s-a colorat, se adauga ardeii. Dupa cca un minut se adauga si rosiile. Se condimenteaza si se fierb impreuna, pana cand se inmoaie ceapa si ardeii. Intre timp, se dezgheata pestele si se sareaza. Intr-o tava de cuptor, se aseaza un strat de legume, pe care se aseaza bucatile de peste sarate. Se acopera pestele cu legumele ramase, astfel incat sa nu ramana nimic descoperit, si se da la cuptor la foc potrivit, timp de 20 de minute, aproximativ, timp in care se urmareste sa nu se arda legumele.
Se poate servi cu garnitura de cartofi piure si cu mujdei de usturoi.
Ideea de legume la gratar am luat-o de la Bucatarul Maniac - Cristian Borod si tare mi-a placut, cu deosebirea ca el a...
Pui, cu legume la gratarGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa