Peste picant

Se amesteca hreanul cu suc de limette si se unge pestele cu compozitia. Se acopera si se lasa sa stea la frigider. Decojim merele, se rad si se calesc

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8 medalioane de peste unsitar
  • 3 linguri hrean
  • sucul de la 2 limette
  • 2 mere acrisoare
  • 50 ml suc de mere
  • 600g cartofi
  • sare
  • piper
  • 2 linguri faina
  • 3 linguri unt
  • 150 ml lapte
  • nucsoara

Mod de preparare

Se amesteca hreanul cu suc de limette si se unge pestele cu compozitia. Se acopera si se lasa sa stea la frigider.

Decojim merele, se rad si se calesc 1-2 min, cu suc de mere. Se decojesc cartofii, se spala si se taie cuburi mari, se fierb in apa cu sare cca 25 min.

Se incinge cuptorul. Saram si piperam carnea. Pudram cu faina.

Incingem untul intr-o tigaie si se prajeste de jur-mprejur.

Se scurg cartofii si se pastreaza zeama de la fiert. Se incalzeste laptele. Zdrobim cartofii si se inglobeaza compozitia de mere, lapte si putina apa in care au fiert cartofii.

Condimentam cu sare, piper si nucsoara.

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa