Pestele se curata, se spala si se sterge cu servete absorbante. Faina se amesteca cu malaiul si cu sarea, apoi pestele se da prin aceasta compozitie
Pestele se curata, se spala si se sterge cu servete absorbante.
Faina se amesteca cu malaiul si cu sarea, apoi pestele se da prin aceasta compozitie.
Intr-o tigaie se incinge uleiul si se pune pestele la prajit. Cand marginile devin maronii, pestele se intoarce pe cealalta parte. Se scoate intr-o farfurie sa intr-un castron, tapetat cu servete absorbante.
Se serveste cu mujdei de usturoi si mamaliga sau doar cu lamaie.
Alte retete cu peste recomandate:
Pentru ca mai aveam in congelator o bucata de ciolan afumat am facut o ciorbita acrita cu zeanma de varza.
Ciorba de ciolan afumat cu zeama de varzaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti