Pestele prajit traditional se face cu faina si malai. Aceasta reteta va arata cat de usor se poate prepara o masa cu peste si cat de gustoasa si satioasa poate fi.
Pestele proaspat se spala si se curata. Evitati sa folositi multa apa cand spalati pestele, deoarece carnea isi va pierde putin din gust. Folositi doar atat cat este nevoie.
Daca pestele este mare, taiati medalioane de 1 deget grosime ca in imagini. Daca pestele este mic, acesta se poate taia in doua pe lungime si se poate praji asa.
Medalioanele le treceti pe toate partile si pe interior printr-un amestec de faina de grau, malai si putina sare.
Prajiti pestele pe ambele parti in uleiul incins pana se rumeneste.
Sursa acestei retete este blogul culinar Lumea Bucatelor.
Pestele prajit se serveste cald, alaturi de mamaliguta si mujdei de usturoi
Poftă de nachos? Încearcă sosul cremos cu spanac și cremă de brânză pregătit de Andra Mihail....
Reteta de sos pentru nachos cu spanac si crema de branzaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti