Punem sare pe filele de peste, taiate bucatele, le rotim in faina de porumb, apoi se invart in amestecul albusurilor de ou si o lingurita si jumatate
Punem sare pe filele de peste, taiate bucatele, le rotim in faina de porumb, apoi se invart in amestecul albusurilor de ou si o lingurita si jumatate de ulei.
Incalzim uleiul ramas la foc mediu, in care punem filele de peste si le prajim 2 minute, pana devin crocante si aurii la culoare. Le scoatem din ulei, le surgem, si le tinem la cald.
Luam 1 lingura de ulei, restul se pune deopatre. La aceasta se adauga ciupercile si usturoiul zdrobit, se prajesc cateva secunde. Se amesteca si se toarna sosul, iar se amesteca cca. 1 minut si jumatate, pana se ingroasa.
Pe rand se pun inapoi feliile de peste, si dupa ce e fiert sosul, se da focul la mic si se mai lasa la fiert un minut. Se serveste fierbinte, decorat cu ceapa verde taiata rondele.
Alte retete cu peste recomandate
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii