Crapul se curata, se spala iar apoi se taie bucati. Se sareaza si se pipereaza si se lasa deoparte. Intre timp se taie ceapa marunt, rosiile se curat
Crapul se curata, se spala iar apoi se taie bucati. Se sareaza si se pipereaza si se lasa deoparte. Intre timp se taie ceapa marunt, rosiile se curata de seminte si pielite, patrunjelul se toaca marunt iar lamaia se rade si se feliaza. Pestele se pune intr-un vas, se adauga legumele, uleiul, lamaia si vinul. Se pune vasul la cuptor si se lasa la fiert, la foc mic.
Se serveste atat calda cat si rece.
Alte retete:
Pastrav la cuptor
Bors de peste
Peste gatit in stil marocan
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa