Plachia de crap cu bulion este o mancare cu peste cu vin delicioasa. Se taie pestele felii care se prajesc pe jumatate in ulei, apoi se scoate pestele.
Plachia de crap cu bulion este o mancare cu peste cu vin delicioasa. Se taie pestele felii care se prajesc pe jumatate in ulei, apoi se scoate pestele si in uleiul ramas se prajeste ceapa taiata pestisori subtiri pana devine aurie, dupa care punem peste ceapa usturoiul tocat si stingem cu vin, bulion si zeama de peste. Adaugam piperul, cimbrul si foile de dafin, dupa care turnam sosul obtinut intr-o tava, iar peste sos asezam bucatile de peste. Peste peste punem felii de rosii, dupa care dam la cuptor pana se rumenesc pestele cu rosiile.
Poate fi un pranz delicios, mai ales ca nu este greu de pregatit! Oricine poate sa-l faca chiar daca nu e mare specialist in...
Piept de pui cu rosii si ardei kapia la cuptorDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti