Plachie de crap cu verdeata

Pestele curatat se taie bucati si se lasa sa stea cu sare o jumatate de ora. Ceapa taiata felii foarte subtiri se inabusa cu ulei, pina se topeste, si

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 1/2 kg peste
  • 10 cepe
  • 1 pahar ulei
  • 6 rosii sau 3 linguri bulion
  • 1 pahar vin
  • piper
  • sare
  • foaie de dafin
  • verdeata

Mod de preparare

Pestele curatat se taie bucati si se lasa sa stea cu sare o jumatate de ora. Ceapa taiata felii foarte subtiri se inabusa cu ulei, pina se topeste, si cu rosiile felii sau bulion, cu sare, piper. Se adauga apoi bucatile de peste, care au stat cu sare. Se da la cuptor si cind pestele este patruns, se pune vinul, foaia de dafin si se mai lasa putin la cuptor
Se serveste rece cu patrunjel verde tocat si zeama de lamiie

Prajitura cu jeleu de cirese si crema de frisca

Se potriveste pentru zilele senine de vara, este fara coacere, iar efortul este minim. Retete dietetice

Tocanita ungureasca de pui cu cartofi

O mancare gustoasa pe timpul rece

Dovlecei crocanti

Retete dietetice Dovleceii se gătesc repede şi sunt foarte gustoşi. De data asta am ales să-i pregătesc...

Parteneri
Bucataras.RO

Prajeala de purcel

"Reteta romaneasca"

Prajeala de purcel
Gustos.RO

Prajitura rapida cu capsuni. Reteta fara coacere, aromata si absolut delicioasa

Prajitura rapida cu capsuni, fara coacere, aromata si delicioasa! Un desert usor de preparat, cu piscoturi, crema de...

Prajitura rapida cu capsuni. Reteta fara coacere, aromata si absolut delicioasa
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu crema de lapte si mousse de capsuni

Prajitura cu crema de lapte si mousse de capsuni