Pestele curatat se taie bucati si se lasa sa stea cu sare o jumatate de ora. Ceapa taiata felii foarte subtiri se inabusa cu ulei, pina se topeste, si
Pestele curatat se taie bucati si se lasa sa stea cu sare o jumatate de ora. Ceapa taiata felii foarte subtiri se inabusa cu ulei, pina se topeste, si cu rosiile felii sau bulion, cu sare, piper. Se adauga apoi bucatile de peste, care au stat cu sare. Se da la cuptor si cind pestele este patruns, se pune vinul, foaia de dafin si se mai lasa putin la cuptor
Se serveste rece cu patrunjel verde tocat si zeama de lamiie
O mancare rapida si delicioasa...ideala mai ales acum in post ...
Farfalle cu ardei gras, sos de rosii si nautIata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureO imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasa