PLACINTA CU PESTE,CREVETI SI SPANAC

Imparte aluatul in doua parti egale. Unge o tava cu ulei de masline si intinde o prima foaie de aluat. Intre timp incinge cuptorul la treapta a IV- a.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Aluat foitaj 500g
  • spanac congelat 300g
  • fileuri de peste alb (salau
  • cod sau merluciu) 400g
  • creveti decorticati 400g
  • 1 capatana de usturoi
  • ulei de masline 50ml
  • condimente( busuioc
  • cimbrisor
  • menta verde
  • marar uscat)
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Imparte aluatul in doua parti egale. Unge o tava cu ulei de masline si intinde o prima foaie de aluat. Intre timp incinge cuptorul la treapta a IV- a. Asaza spanacul, condimenteaza cu sare, piper si mirodenii si imparte fileurile de peste. Presara crevetii decorticati, condimenteaza din nou totul si acopera cu cea de-a doua foaie de aluat. Inteapa cu o furculita placinta si da-o la cuptor. Lasa sa se coaca timp de 35 mnute. Este gata cand aluatul este rumen si crocant.

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.

Placinta cu dovlecei

O placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!

Tocanita ungureasca de pui cu cartofi

O mancare gustoasa pe timpul rece

Parteneri
Bucataras.RO

Pui, cu legume la gratar

Ideea de legume la gratar am luat-o de la Bucatarul Maniac - Cristian Borod si tare mi-a placut, cu deosebirea ca el a...

Pui, cu legume la gratar
Gustos.RO

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa