PUI DE BALTA

Pulpele de pui de balta se spala si se sareaza. Ouale se spala, se dezinfecteaza si se trec prin jet de apa rece. Faina si pesmetul se cern. Pulpele d

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Pulpe de pui de balta 1.000kg
  • faina 0.150kg
  • oua 0.250kg
  • pesmet 0.250kg
  • ulei 0.200kg
  • sare 0.030kg

Mod de preparare

Pulpele de pui de balta se spala si se sareaza. Ouale se spala, se dezinfecteaza si se trec prin jet de apa rece. Faina si pesmetul se cern. Pulpele de pui de balta se trec prin faina, ou batut si pesmet si se prajesc in ulei. Preparatul se prezinta pe platou sau farfurie.


Se serveste cald.

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Clătite delicioase cu unt de arahide și migdale

Cred că aveți cu toții o tigaie pe care o considerați perfectă; cea cu care vă place să lucrați, cea în care ați...

Clătite delicioase cu unt de arahide și migdale
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii