Rasol de crap in sos de verdeturi

Se taie pestele in bucati potrivite. Le spalam si le punem intr-o tava adanca. Curatam legumele, le spalam si le taiem in bucati mari, apoi le punem i

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1
  • 5 kg crap fara cap
  • 2 cepe
  • 1 telina mica
  • 1 radacina de pastarnac
  • 2 morcovi
  • 1 leg patrunjel
  • 1 leg tarhon
  • 1 leg marar
  • 4-5 frunze de salvie
  • 2 fire de rozmarin
  • 2 fire de usturoi verde
  • 50 ml ulei
  • 1 lamaie
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se taie pestele in bucati potrivite. Le spalam si le punem intr-o tava adanca.

Curatam legumele, le spalam si le taiem in bucati mari, apoi le punem in tava printre peste.

Adaugam apa atat cat sa acopere toate din tava si potrivim de sare si piper.

Punem tava in cuptorul incins si coacem la foc potrivit 40 de minute.

Tocam verdeata foarte marunt apoi o pasam cu sare.

Adaugam zeama stoarsa de la o jumatate de lamaie, ulei, piper si omogenizam.
Servim pestele cu garnitura de legume

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa