Rasol de salau

Salaul se curata si se spala. Separat se curata, si se toaca marunt legumele inafara de cartofi si se pun la fiert intr-un vas cu apa, sare si piper.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 salau
  • 1 morcov
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 ceapa
  • sare
  • boabe de piper
  • 1 legatura patrunjel verde
  • zeama de lamaie
  • putin cimbru
  • 3-4 cartofi

Mod de preparare

Salaul se curata si se spala. Separat se curata, si se toaca marunt legumele inafara de cartofi si se pun la fiert intr-un vas cu apa, sare si piper. Cand legumele au fiert pe jumatate, se adauga pestele in vas. Separat se fierb cartofii taiati cubulete. Atunci cand a fiert pestele, se lasa la racit in apa, iar dupa aceea se scoate pe o farfurie si se garniseste cu cartofii fierti si patrunjelul verde tocat marunt.


Se serveste cald.

Alte retete:

Pastrav la cuptor

Bors de peste

Ciuperci umplute

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!