Salaul se curata si se spala. Separat se curata, si se toaca marunt legumele inafara de cartofi si se pun la fiert intr-un vas cu apa, sare si piper.
Salaul se curata si se spala. Separat se curata, si se toaca marunt legumele inafara de cartofi si se pun la fiert intr-un vas cu apa, sare si piper. Cand legumele au fiert pe jumatate, se adauga pestele in vas. Separat se fierb cartofii taiati cubulete. Atunci cand a fiert pestele, se lasa la racit in apa, iar dupa aceea se scoate pe o farfurie si se garniseste cu cartofii fierti si patrunjelul verde tocat marunt.
Se serveste cald.
Alte retete:
Pastrav la cuptor
Bors de peste
Ciuperci umplute
Acești cartofi evantai cu unt aromatizat, pe lângă faptul că sunt aspectuoși și de efect, pot constitui baza...
Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti