Rulou de peste

Bate feliile de peste decongelate pe celofan uns cu unt si aseaza-le in forma dreptunghiulara. Pune deoparte partile care atarna. Stropeste feliile de

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 felii peste marin (poate fi si congelat)
  • 2 linguri gris
  • sare
  • suc de lamaie
  • 1 ou
  • 1 ceapa mica
  • busuioc
  • nucsoara macinata
  • piper alb

Mod de preparare

Bate feliile de peste decongelate pe celofan uns cu unt si aseaza-le in forma dreptunghiulara. Pune deoparte partile care atarna. Stropeste feliile de peste cu suc de lamaie si presara-le cu sare. Taie marunt bucatile de peste puse deoparte si amesteca-le cu ceapa rasa, condimente, ou batut si gris. Unge feliile de peste cu pasta obtinuta si ruleaza-le strans cu ajutorul foliei. Inchide folia la capetele ruloului. Coace-l in cuptorul cu microunde la 750 W, 10-15 minute si lasa-l sa stea 5 minute. (Este recomandat sa-l intorci la jumatatea intervalului.) In lipsa cuptorului cu microunde poti fierbe ruloul in apa putin sarata, 20 de minute de la fierbere.
Alte retete recomandate:

Zacusca peste

Peste cu mazare

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Fasole păstăi cu sos de soia si bacon

• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de

Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise

Deserturi racoritoare de vara

Parteneri
Bucataras.RO

Prajitura cu branza si zmeura

Pentru Mos Craciun am pregatit o prajitura din seria "am prea multa branza de la tara si n-o mananca nimeni" :)))...

Prajitura cu branza si zmeura
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Prajitura cu caise si lapte de cocos