Rulouri de macrou

Curatam pestele, il dezosam si il taiem suvite. Il asezam intr-un castron mare. Amestecam ingredientele pentru marinata, le dam in clocot si apoi turn

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg macrou
  • Pt sos:
  • 2 canii apa
  • 100 ml ulei
  • 1 cana otet
  • foi de dafin
  • piper boabe
  • 3-4 catei usturoi
  • 1 lamaie
  • sare
  • Pentru umplut rulourile:
  • 6-7 castraveciori murati
  • 10-12 galbiori murati
  • 1 ceapa
  • salvie
  • Pt decor
  • codite de ceapa verde

Mod de preparare

Curatam pestele, il dezosam si il taiem suvite. Il asezam intr-un castron mare.

Amestecam ingredientele pentru marinata, le dam in clocot si apoi turnam amestecul peste fileurile de peste din castron.

Se lasa la rece.

Scoatem fileurile din marinata; asezam intr-un capat al fiecarui fileu cate doua bastonase de castraveti murati, 2 rondele de ceapa, si o frunza de salvie.

Se ruleaza si se prinde cu o scobitoare.
Asezam pe un platou. Se decoreaza cu codite de ceapa si servim cu salata de oua fierte.

Alte retete retete cu peste

Cod pane cu ceapa caramelizata

Saramura de peste la cuptor

Peste la cuptor cu lamaie

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Lichior de anason

Cred că voiam să prepar acest lichior de pe vremea când eram fascinată de Florin Piersic în rolul lui...

Lichior de anason
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii