Rulouri de macrou

Curatam pestele, il dezosam si il taiem suvite. Il asezam intr-un castron mare. Amestecam ingredientele pentru marinata, le dam in clocot si apoi turn

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg macrou
  • Pt sos:
  • 2 canii apa
  • 100 ml ulei
  • 1 cana otet
  • foi de dafin
  • piper boabe
  • 3-4 catei usturoi
  • 1 lamaie
  • sare
  • Pentru umplut rulourile:
  • 6-7 castraveciori murati
  • 10-12 galbiori murati
  • 1 ceapa
  • salvie
  • Pt decor
  • codite de ceapa verde

Mod de preparare

Curatam pestele, il dezosam si il taiem suvite. Il asezam intr-un castron mare.

Amestecam ingredientele pentru marinata, le dam in clocot si apoi turnam amestecul peste fileurile de peste din castron.

Se lasa la rece.

Scoatem fileurile din marinata; asezam intr-un capat al fiecarui fileu cate doua bastonase de castraveti murati, 2 rondele de ceapa, si o frunza de salvie.

Se ruleaza si se prinde cu o scobitoare.
Asezam pe un platou. Se decoreaza cu codite de ceapa si servim cu salata de oua fierte.

Alte retete retete cu peste

Cod pane cu ceapa caramelizata

Saramura de peste la cuptor

Peste la cuptor cu lamaie

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii