Curatam fileurile de salu, le spalam apoi le scurgem de apa si le stergem cu servetele absorbante. Le presaram cu sare si piper. Fierbem in 2 litri de
Curatam fileurile de salu, le spalam apoi le scurgem de apa si le stergem cu servetele absorbante.
Le presaram cu sare si piper.
Fierbem in 2 litri de apa broccoli, apoi ii scoatem pe farfurie. Punem cate doua buchetele de broccoli fierte pe fileu de salau.
Rulam fileul si il prindem in scobitori.
Pune rulourile intr-o tava si le stropim cu ulei.
Punem tava in cuptorul incins si coacem la foc mare 8 min.
Intre timp topim in tigaie untul, adaugam amidonul si laptele si cand sosul incepe sa se ingroase, puneti zeama de la jumatate de lamaie, catelul de usturoi tocat marunt si dulceata de afine.
Luam tigaia de pe foc si omogenizam bine sosul.
Acești cartofi evantai cu unt aromatizat, pe lângă faptul că sunt aspectuoși și de efect, pot constitui baza...
Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti