Condimentam salaul cu sare, piper, se ung cu ulei, cimbru si usturoi pisat. Se ruleaza si se prind cu bete de frigarui, apoi se puns a fiarba in apa c
Condimentam salaul cu sare, piper, se ung cu ulei, cimbru si usturoi pisat.
Se ruleaza si se prind cu bete de frigarui, apoi se puns a fiarba in apa clocotita, 15 min.
Dupa ce au fiert ii scoatem si ii asezam intr-o tava unsa cu ulei, stropim cu vin si zeama de lamaie.
Curatam ardeii, ii taiem cuburi, rosiile le oparim si le taiem marunt, ceapa o taiem solzi. Le calim in ulei de masline.
Spre final condimentam cu sare, boia, piper.
Se fierbe orezul si il asezonam cu sare si piper.
Este o reteta care va impresiona.
Servim pestele langa orez. Putem presara patrunjel deasupra.
Alte retete recomandate:
Cordon bleu
Bors de peste traditional
Peste marinat
Cand este ziua unui apropiat, a unui prieten, prefer sa ii fac un cadou dulce, decat sa ii cumpar ceva si sa nu ii placa....
Desert tort cu biscuiti, crema de vanilie, jeleu si mousse de zmeuraDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti