Condimentam salaul cu sare, piper, se ung cu ulei, cimbru si usturoi pisat. Se ruleaza si se prind cu bete de frigarui, apoi se puns a fiarba in apa c
Condimentam salaul cu sare, piper, se ung cu ulei, cimbru si usturoi pisat.
Se ruleaza si se prind cu bete de frigarui, apoi se puns a fiarba in apa clocotita, 15 min.
Dupa ce au fiert ii scoatem si ii asezam intr-o tava unsa cu ulei, stropim cu vin si zeama de lamaie.
Curatam ardeii, ii taiem cuburi, rosiile le oparim si le taiem marunt, ceapa o taiem solzi. Le calim in ulei de masline.
Spre final condimentam cu sare, boia, piper.
Se fierbe orezul si il asezonam cu sare si piper.
Este o reteta care va impresiona.
Servim pestele langa orez. Putem presara patrunjel deasupra.
Alte retete recomandate:
Cordon bleu
Bors de peste traditional
Peste marinat
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa