Condimentam salaul cu sare, piper, se ung cu ulei, cimbru si usturoi pisat. Se ruleaza si se prind cu bete de frigarui, apoi se puns a fiarba in apa c
Condimentam salaul cu sare, piper, se ung cu ulei, cimbru si usturoi pisat.
Se ruleaza si se prind cu bete de frigarui, apoi se puns a fiarba in apa clocotita, 15 min.
Dupa ce au fiert ii scoatem si ii asezam intr-o tava unsa cu ulei, stropim cu vin si zeama de lamaie.
Curatam ardeii, ii taiem cuburi, rosiile le oparim si le taiem marunt, ceapa o taiem solzi. Le calim in ulei de masline.
Spre final condimentam cu sare, boia, piper.
Se fierbe orezul si il asezonam cu sare si piper.
Este o reteta care va impresiona.
Servim pestele langa orez. Putem presara patrunjel deasupra.
Alte retete recomandate:
Cordon bleu
Bors de peste traditional
Peste marinat
Aveam chef de o supa si cum am castigat ''o tona'' de paste de la Gyermelyi, am zis sa folosesc ce am primit si anume sa...
Supa de legume cu paste litereOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj