Macroul afumat se dezoseaza si se taie bucatele mici, celalalt macrou se pune la fiert. Dupa care se dezoseaza si se taie bucatele. Ciupercile se taie
Macroul afumat se dezoseaza si se taie bucatele mici, celalalt macrou se pune la fiert. Dupa care se dezoseaza si se taie bucatele. Ciupercile se taie in cubulete mici la fel si ceapa. Se pun toate intr-un vas, se adauga maioneza, se amesteca tot continutul, se adauga patrunjel, sare, piper, dupa gust.
Un aperitiv rapid, dacă se anunță musafiri în ultima clipă ;) P.S. Mereu am un aluat de foietaj în...
Trandafiri din foietaj cu bacon si cascavalIata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureO imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasa