Salata de peste cu maioneza

Macroul afumat se dezoseaza si se taie bucatele mici, celalalt macrou se pune la fiert. Dupa care se dezoseaza si se taie bucatele. Ciupercile se taie

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 gr. macrou
  • 300 gr. macrou afumat
  • 200 gr. ciuperci
  • 5 linguri maioneza
  • sare
  • piper
  • patrunjel
  • 1 ceapa

Mod de preparare

Macroul afumat se dezoseaza si se taie bucatele mici, celalalt macrou se pune la fiert. Dupa care se dezoseaza si se taie bucatele. Ciupercile se taie in cubulete mici la fel si ceapa. Se pun toate intr-un vas, se adauga maioneza, se amesteca tot continutul, se adauga patrunjel, sare, piper, dupa gust.

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.

Placinta cu dovlecei

O placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!

Tocanita ungureasca de pui cu cartofi

O mancare gustoasa pe timpul rece

Parteneri
Bucataras.RO

Pernite cu piersici la slow cooker Crock-Pot

Când vine vorba de post, cu toții ne gândim la restricții. Da, așa este, însă dulciurile nu...

Pernite cu piersici la slow cooker Crock-Pot
Gustos.RO

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa