Salau cu carne afumata in sos de Riesling

Pentru salau cu carne afumata in sos de Riesling pestele se curata si se acreste. Carnea afumata se taie in cuburi si se pune la fript, apoi se pun la fript.

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Riesling 4 bucati file de salau a cite 200 g
  • 50 g carne afumata
  • 4 linguri de Riesling
  • 1 ceasca de apa
  • 1 pahar de smantana
  • 1 galbenus de ou
  • suc de lamaie
  • 1 lingura de gelatina pentru alimente
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 lamaie
  • sare

Mod de preparare

Pentru salau cu carne afumata in sos de Riesling pestele se curata si se acreste. Carnea afumata se taie in cuburi si se pune la fript, apoi se pun la fript fileurile de peste, fiecare parte timp de 3 minute pana primesc o culoare maronie. Se toarna Riesling, se pune capacul si la cea mai mica flacara se frige inabusit timp de 10 minute. Se scoate pestele, se sareaza usor si se tine la cald pe o plita incalzita in prealabil. Se amesteca gelatina in apa si se adauga la zeama fripturii dupa care se da cateva clocote. Se pune galbenusul in smantana si se amesteca in sosul care nu mai clocoteste. Se ia oala de pe cuptor si se adauga sare dupa gust. Se toarna apoi sosul peste fileurile de peste si se garniseste cu patrunjel verde taiat si cu felii de lamaie


Se poate servi ca si garnitura cu sparanghel sau cartofi prajiti.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii