Salau cu hrean

Se curata si se taie cuburi sfecla rosie, pastarnacul, marul si para. Calim ceapa tocata si adaugam restul de ingrediente pregatite. Le lasam sa se ca

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 600 g sfecla rosie
  • 2 radacini pastarnac
  • 1 mar
  • 1 para
  • 1 ceapa
  • 1 lingura ulei
  • 100 ml suc de mere
  • 2 cepe verzi
  • 4 cm radacina de hrean
  • 600g file de salau
  • 2 linguri unt
  • 4 linguri smantana

Mod de preparare

Se curata si se taie cuburi sfecla rosie, pastarnacul, marul si para.

Calim ceapa tocata si adaugam restul de ingrediente pregatite. Le lasam sa se caleasca 5 minute.

Se toarna sucul si se inabusa 20-25 min.

Dupa 10 min, adaugam otet, sare, piper.

Se taie rondele ceapa verde. Decojim hreanul si il radem.

Spalam pestele, il saram si il piperam.

Se prajeste in unt, 3 min.

Este o reteta simpla de pregatit.


Se serveste cu legume, ceapa verde, hrean si smantana

Alte retete cu peste

Peste marinat

Ciorba de peste

Peste la cuptor cu lamaie

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!