Salau cu hrean

Se curata si se taie cuburi sfecla rosie, pastarnacul, marul si para. Calim ceapa tocata si adaugam restul de ingrediente pregatite. Le lasam sa se ca

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 600 g sfecla rosie
  • 2 radacini pastarnac
  • 1 mar
  • 1 para
  • 1 ceapa
  • 1 lingura ulei
  • 100 ml suc de mere
  • 2 cepe verzi
  • 4 cm radacina de hrean
  • 600g file de salau
  • 2 linguri unt
  • 4 linguri smantana

Mod de preparare

Se curata si se taie cuburi sfecla rosie, pastarnacul, marul si para.

Calim ceapa tocata si adaugam restul de ingrediente pregatite. Le lasam sa se caleasca 5 minute.

Se toarna sucul si se inabusa 20-25 min.

Dupa 10 min, adaugam otet, sare, piper.

Se taie rondele ceapa verde. Decojim hreanul si il radem.

Spalam pestele, il saram si il piperam.

Se prajeste in unt, 3 min.

Este o reteta simpla de pregatit.


Se serveste cu legume, ceapa verde, hrean si smantana

Alte retete cu peste

Peste marinat

Ciorba de peste

Peste la cuptor cu lamaie

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Prajitura cu ovaz si nectarine

O super prajitura aromata si gustoasa!

Prajitura cu ovaz si nectarine
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca