Salau cu sos de maioneza si cartofi este o reteta cu peste foarte simplu de realizat. Aveti nevoie de 1 kg salau.
Salau cu sos de maioneza si cartofi este o reteta cu peste foarte simplu de realizat. Se curata salaul si legumele. Se pune intr-o oala 1 l de apa la fiert, se adauga ceapa si morcovul, sare. Dupa ce au fiert legumele, se scot si se adauga pestele. Se fierbe 5 minute apoi se scoate pe un platou. Se pun cartofii taiati cubulete si se fierb.
Se face o maioneza dintr-un ou crud si unul fiert. Se adauga smantana amestecand usor si putina supa din oala pana se subtiaza compozitia.
Pe un platou se aseaza pestele, cartofii si morcovul taiat. Se toarna sosul de maioneza. Se presara patrunjel verde
Sunt minunați ardeii iuți conservați în oțet, combinați cu ceapă! Sunt buni de servit cu ciorbe și nu sunt...
Salata de ardei iuti cu ceapa in otetDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti