Pentru realizarea salaului pane sunt necesare urmatoarele ingrediente: salau, faina, pesmet, oua, lapte, lamaie.
Se curata salaii, se spala, se sareaza si se lasa sa stea o jumatate de ora. Fiecare salau se usuca cu un servet curat. Se dau prin faina, prin ou si prin pesmet. Se tine pestele cu o mana de cap, iar cu cealalta mana de coada si se tavaleste bine prin pesmet, astfel incit sa fie uniform acoperit. Se prajeste in ulei incins, la foc mic, pentru a se rumeni frumos, fara sa se arda.
Se asaza pe farfurie si se garniseste cu lamaie taiata.
Alte retete recomandate:
Rulouri de pui pane la cuptor
Ciuperci pane
Legume la cuptor
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa