Pestele se stropeste cu putin ulei si suc de lamaie si se da la cuptorul preincalzit la 175C, timp de 15-20 minute, in functie de marimea fileurilor
Pestele se stropeste cu putin ulei si suc de lamaie si se da la cuptorul preincalzit la 175C, timp de 15-20 minute, in functie de marimea fileurilor
Intre timp calim ceapa - reteta zicea sa caramelizam ceapa, am facut-o si eu prima data dar nu mi-a placut gustul, acum doar am calit ceapa o idee mai mult.
Alaturi, intr-o craticioara, pe foc mic, punem pasta de tahini, restul de suc de lamaie, usturoiul, sare, piper si apa pana capata o consistenta cremoasa.
Cand cele 15-20 minute au trecut, scoatem pestele fara sa oprim cuptorul. Punem deasupra ceapa calita si sosul tahini
dam la cuptor pentru alte 20 - 25 minute pana cand sosul incepe sa clocoteasca pe margine.
Alte retete culinare recomandate:
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa