Saramura aromata cu usturoi

Pestele se curata, se spala, se sareaza si se frige pe un gratar sau o plita presarata cu sare. Se prepara un sos din suc de rosii, mujdei de usturo

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1
  • 5 kg peste
  • 250 ml suc de rosii
  • 50 ml ulei
  • 25 gr. usturoi
  • 1 fir de cimbru
  • piper macinat
  • sare dupa gust

Mod de preparare

Pestele se curata, se spala, se sareaza si se frige pe un gratar sau o plita presarata cu sare.

Se prepara un sos din suc de rosii, mujdei de usturoi, ulei, cimbru, piper si sare. Acest sos se toarna peste peste si se tine la cald cca 15 minute.


Se consuma cu mamaliguta calda

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa