Saramura aromata cu usturoi

Pestele se curata, se spala, se sareaza si se frige pe un gratar sau o plita presarata cu sare. Se prepara un sos din suc de rosii, mujdei de usturo

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1
  • 5 kg peste
  • 250 ml suc de rosii
  • 50 ml ulei
  • 25 gr. usturoi
  • 1 fir de cimbru
  • piper macinat
  • sare dupa gust

Mod de preparare

Pestele se curata, se spala, se sareaza si se frige pe un gratar sau o plita presarata cu sare.

Se prepara un sos din suc de rosii, mujdei de usturoi, ulei, cimbru, piper si sare. Acest sos se toarna peste peste si se tine la cald cca 15 minute.


Se consuma cu mamaliguta calda

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Cartofi copti in suc de rosii

Cartofi copti in suc de rosii
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca