Pentru sarmalele din peste cu varza acra se amesteca totul, se ruleaza sarmalele si se aseaza in cratita tapetata cu ulei si varza tocata, apoi se pune cimbru.
Pentru sarmalele din peste cu varza acra se amesteca totul, se ruleaza sarmalele si se aseaza in cratita tapetata cu ulei si varza tocata, apoi se pune cimbru, se toarna apa, iar deasupra se adauga rosii si varza tocata. Se fierb timp de o ora pana la o ora si jumatate, dupa care se toarna vinul si se da la cuptor timp de trei sferturi de ora.
Sarmalele din peste cu varza acra se servesc fierbinti.
Asa cum v-am mai spus, eu gatesc frecvent snitele. Principalul "client" este iubitul meu si, desi el le...
Șnițele din piept de pui marinatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti