Pentru somn rasol pestele se spala si se portioneaza. ceapa, morcovii si pastarnacul radacina se curata, se spala si se taie felii. Lamaia se spala si se taie felii.
Pentru somn rasol pestele se spala si se portioneaza. ceapa, morcovii si pastarnacul radacina se curata, se spala si se taie felii. Lamaia se spala si se taie felii. Morcovii, ceapa, pastarnacul se fierb in apa cu sare, piper si foi de dafin cca 20 minute. Se adauga bucatile de peste si otetul; se fierb cca 5 minute.
Somnul rasol se serveste cald, cu felii de lamaie deasupra. Se mai poate servi cu garnitura de cartofi natur.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii