Somon aromat

Incalzim cuptorul si ungem tava cu ulei de masline. Asezam somonul bine condimentat cu sare, piper, ghimbir si mirodenii pentru peste. Deasupra se pun

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 600g file de somon
  • 3 portocale
  • 100g masline verzi si negre
  • 1 lamaie feliata
  • 100g margarina
  • 1 pahar cu vin alb
  • sare
  • piper
  • condimente pt peste
  • ghimbir macinat
  • patrunjel

Mod de preparare

Incalzim cuptorul si ungem tava cu ulei de masline. Asezam somonul bine condimentat cu sare, piper, ghimbir si mirodenii pentru peste.

Deasupra se pun maslinele, margarina, portocalele, lamaia si mult patrunjel si se da la cuptor.

Lasam pentru 145 minute, dupa care scoatem si adaugam paharul cu vin. Acoperim cu folie de aluminiu.

Se mai da la cuptor cinci minute.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Tocanita de legume cu carne de porc

Au trecut zilele toride de vara si au sosit zilele ploioase si racoroase. Ce merge mai bine decat o tocanita cu carne si...

Tocanita de legume cu carne de porc
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca