Incalzim cuptorul si ungem tava cu ulei de masline. Asezam somonul bine condimentat cu sare, piper, ghimbir si mirodenii pentru peste. Deasupra se pun
Incalzim cuptorul si ungem tava cu ulei de masline. Asezam somonul bine condimentat cu sare, piper, ghimbir si mirodenii pentru peste.
Deasupra se pun maslinele, margarina, portocalele, lamaia si mult patrunjel si se da la cuptor.
Lasam pentru 145 minute, dupa care scoatem si adaugam paharul cu vin. Acoperim cu folie de aluminiu.
Se mai da la cuptor cinci minute.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa