Incalzim cuptorul si ungem cu ulei de masline o tava. Asezam somonul, bine condimentat cu sare, piper, ghimbir, mirodenii pentru peste. Punem deasupra
Incalzim cuptorul si ungem cu ulei de masline o tava.
Asezam somonul, bine condimentat cu sare, piper, ghimbir, mirodenii pentru peste.
Punem deasupra maslinele, margarina, portocalele, lamaia si mult patrunjel. Dam la cuptor.
Lasam 15 minute dupa care socatem, adaugam paharul cu vin si se acopera cu folie de aluminiu.
Mai dam la cuptor pt 5 minute.
Alte retete cu peste
Peste la cuptor cu rosii si usturoi
Peste marinat
Macrou in folie la cuptor
Acești cartofi evantai cu unt aromatizat, pe lângă faptul că sunt aspectuoși și de efect, pot constitui baza...
Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti