Curatati fasolea verde, inmuiati-o in apa clocotita cu sare, pana se inmoaie si scurgeti-o. Puneti-o apoi intr-un vas, impreuna cu rosiile si maslinel
Curatati fasolea verde, inmuiati-o in apa clocotita cu sare, pana se inmoaie si scurgeti-o. Puneti-o apoi intr-un vas, impreuna cu rosiile si maslinele cu samburi. Adaugati uleiul de masline si putina sare si piper.
Spalat si curatati fileurile de somon sub un jet de apa si stergeti-le cu un servet de hartie. Stoarceti o jumatate de lamaie deasupra fileurilor, pe ambele parti, apoi asezonati-le cu sare si piper si turnati putin ulei de masline. Incalziti cuptorul si tava la cea mai mare temperatura. Asezati fileurile de somon la un capat al tavii. Amestecati busuiocul cu fasolea verde, maslinele si rosiile si puneti acest amestec in celalalt capat al tavii. Asezati fileurile de ansoa peste fasolea verde. Coaceti timp de 10 minute in cuptor, apoi scoateti tava afara si serviti cu sferturi de lamaie.
Alte retete:
Placinta de dovleac Chiftele Ardei umpluti
Pentru Mos Craciun am pregatit o prajitura din seria "am prea multa branza de la tara si n-o mananca nimeni" :)))...
Prajitura cu branza si zmeuraDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti