usturoiul se curata si se piseaza. Somonul se spala si se usuca pe prosop curat. Se taie rondele. Rondelele de somon se inabusa in ulei cu usturoi si
usturoiul se curata si se piseaza. Somonul se spala si se usuca pe prosop curat. Se taie rondele. Rondelele de somon se inabusa in ulei cu usturoi si vin. In jiu se adauga unt, sare, piper si se realizeaza sosul. Se serveste cu garnitura de cartofi, legume si sos de portocale. Portocalele se spala si li se extrage sucul. Partea galbena a cojii se taie julienne. Sucul de portocale cu otet si supa de peste se reduce la 1/3 din volum apoi se adauga unt, sare, piper. Coaja taiata julienne se aseaza estetic deasupra sosului.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa