Stiuca se curata si apoi se intoarce pielea pe partea cealalta asa cum stim ca se curata stiuca. Carnea ramasa impreuna cu pestele afumat se dau prin
Stiuca se curata si apoi se intoarce pielea pe partea cealalta asa cum stim ca se curata stiuca. Carnea ramasa impreuna cu pestele afumat se dau prin masina, apoi se amesteca cu ouale si legaturile de verdeata. Compozitia rezultata se introduce in stiuca care apoi este cusuta cu ata si se pune la cuptor intr-o tava unsa cu ulei. Dupa circa 15 min se stropeste cu putin vin alb si se mai lasa circa 30 de minute la foc mediu.
Se poate servi cu cartofi natur.
Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureO imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasa