Stiuca prajita este usor de realizat si totodata deliciosa. Pentru realizarea acestei retete de peste este nevoie de stiuca, zeama de lamaie, faina si ulei.
Se curata stiuca, se spala, se taie bucati, se sareaza si se lasa 10-15 min. Se sterge apoi fiecare bucata cu un servet curat si uscat, se da prin faina si se prajeste in ulei incins, pe ambele parti.
Se serveste calda, cu cartofi praiiti si salata verde. Dupa gust, se poate servi cu zeama de lamaie.
Alte retete recomandate:
Mancare de mazare
Mucenici moldovenesti
Ciuperci umplute
Poate fi un pranz delicios, mai ales ca nu este greu de pregatit! Oricine poate sa-l faca chiar daca nu e mare specialist in...
Piept de pui cu rosii si ardei kapia la cuptorDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti