Stufat de peste

Pestele se curata, se spala, se indeparteaza capul, se taie in 12 felii si se sareaza usor. Ceapa si usturoiul curatate si spalate se taie in buca

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1
  • 2 kg peste (crap
  • macrou)
  • 5 legaturi ceapa verde
  • 3 legaturi usturoi verde
  • 2 legaturi marar
  • 1 legatura patrunjel
  • 150 gr. masline verzi
  • 120 ml ulei
  • 100 ml vin alb
  • sare piper

Mod de preparare

Pestele se curata, se spala, se indeparteaza capul, se taie in 12 felii si se sareaza usor.

Ceapa si usturoiul curatate si spalate se taie in bucati de 3 cm lungime si se inabusa in 4-5 linguri ulei.

Bucatile de peste se prajesc usor in restul de ulei, apoi se pun intr-o cratita mai mare cu uleiul respectiv si vinul si se fierbe 5 min.

Se adauga sare, piper, ceapa si usturoiul inabusite, verdeturile taiate marunt, maslinele fara simburi si se fierbe 5 min.
Se serveste rece

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa