Sufleu de peste cu lapte

Se spala pestele, se curata de pielita si de oase si se taie in bucati mici. Din unt, faina si lapte se prepara, prin fierbere, un sos alb. Se amestec

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 ou
  • 100 gr. peste
  • 2 lingurite unt
  • 2 lingurite faina
  • 5 linguri lapte
  • 2 felii lamiie
  • sare

Mod de preparare

Se spala pestele, se curata de pielita si de oase si se taie in bucati mici. Din unt, faina si lapte se prepara, prin fierbere, un sos alb. Se amesteca sosul, galbenusul, sarea, zeama de lamiie, pestele si albusul batut spuma. Se pune compozitia intr-o forma unsa cu putin unt si se fierbe in cuptor la bain-marin, 40 de minute.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...