Tarta cu creveti si chili

Pentru aluat se amesteca ingredientele cu robotul de bucatarie. Se tapeteaza o tava cu hartie de copt si se intinde aluatul. Se inteapa cu furculita.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Aluat: 200 g brinza de vaci
  • 6 linguri ulei
  • 1 ou
  • 6 linguri lapte
  • 425 g faina
  • un praf de copt
  • Deasupra: 2 cepe
  • 2 linguri sos tomat
  • sare
  • piper
  • praf de chili
  • un catel usturoi
  • un ardei rosu si unul verde
  • un dovlecel micut
  • o vinata mica
  • 150 g mozzarela
  • 100 g gouda
  • 12 creveti decorticati

Mod de preparare

Pentru aluat se amesteca ingredientele cu robotul de bucatarie. Se tapeteaza o tava cu hartie de copt si se intinde aluatul. Se inteapa cu furculita. Ceapa se toaca si se distuie cu sosul de rosii 10 min. Se pune praf de chili, sare si piper. Dovlecelul se spala si se taie felii, ardeii fisii iar vinetele se taie cuburi. Crevetii se prajesc in ulei citeva minute. Mozzarela se taie bucati iar branza gouda se rade. Aluatul se unge cu pasta de tomate si se pun peste el legumele, crevetii si brinza. Se da la cuptor 35 min la 175 grade.
Se lasa sa se taceasca in tava si se taie patrate.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...