Zdrobiti ardeiul iute si semintele de coriandru in mojar. Adaugati usturoiul, busuiocul, coriandrul si zeama de lamaie, dupa gust. Amestecati si
Zdrobiti ardeiul iute si semintele de coriandru in mojar. Adaugati usturoiul, busuiocul, coriandrul si zeama de lamaie, dupa gust. Amestecati si asezonati. Asezati bucatile de ton pe o tava si frecati-le cu amestecul de verdeturi. Incingeti tigaia apoi puneti in ea bucatile de ton. si lasati-le sa se rumeneasca bine.
Se serveste cu cartofi prajiti sau fierti, salata si lamaie.
Alte retete culinare:
Peste gatit in stil marocan
Cartofi la cuptor
Chiftele
Prepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura