Zacusca de peste cu arpagic

Se taie pestele bucati, se pune sare, se trece prin faina si se prajeste. Se taie ceapa marunt si se inabusa cit mai mult. Maslinele se pun la desarat

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg peste (salau
  • morun etc.)
  • 2 linguri faina
  • 3-4 cepe
  • 500 g rosii
  • 2 morcovi
  • 100 g ulei
  • 100 g masline
  • 1/4 kg arpagic
  • foi de dafin
  • piper
  • sare
  • 3 lamii
  • 1 pahar vin

Mod de preparare

Se taie pestele bucati, se pune sare, se trece prin faina si se prajeste. Se taie ceapa marunt si se inabusa cit mai mult. Maslinele se pun la desarat, arpagicul se rumeneste, rosiile se trec prin masina de carne, lamiile se curata de coaja si se taie felii, morcovii se fierb si se taie felii rotunde. Se strecoara ceapa si rosiile si se adauga maslinele.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...