Zacusca de peste cu arpagic

Se taie pestele bucati, se pune sare, se trece prin faina si se prajeste. Se taie ceapa marunt si se inabusa cit mai mult. Maslinele se pun la desarat

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg peste (salau
  • morun etc.)
  • 2 linguri faina
  • 3-4 cepe
  • 500 g rosii
  • 2 morcovi
  • 100 g ulei
  • 100 g masline
  • 1/4 kg arpagic
  • foi de dafin
  • piper
  • sare
  • 3 lamii
  • 1 pahar vin

Mod de preparare

Se taie pestele bucati, se pune sare, se trece prin faina si se prajeste. Se taie ceapa marunt si se inabusa cit mai mult. Maslinele se pun la desarat, arpagicul se rumeneste, rosiile se trec prin masina de carne, lamiile se curata de coaja si se taie felii, morcovii se fierb si se taie felii rotunde. Se strecoara ceapa si rosiile si se adauga maslinele.

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Fasole păstăi cu sos de soia si bacon

• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de

Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise

Deserturi racoritoare de vara

Parteneri
Bucataras.RO

Desert tort cu biscuiti, crema de vanilie, jeleu si mousse de zmeura

Cand este ziua unui apropiat, a unui prieten, prefer sa ii fac un cadou dulce, decat sa ii cumpar ceva si sa nu ii placa....

Desert tort cu biscuiti, crema de vanilie, jeleu si mousse de zmeura
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Prajitura cu caise si lapte de cocos