Sarmalute in foi de varza dulce (din aluat ras)

Se amesteca ingredientele. Cu acest amestec se umple frunzele de varza dulce si se pun pe tava. Se toarna suc de rosii peste ele si se fierb pana de

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Hrean
  • struguri
  • varza dulce
  • gulie
  • jumatate de kg de cus cus sau aluat ras proaspat framantat si copt rumen
  • 1 lingura de unsoare
  • 1 lingurita de piper macinat
  • 2 lingurite de condiment
  • 2 cepe
  • 2 catei de usturoi
  • jumatate de kg carne tocata sau bacon taiat marunt prajit pentru unsoare
  • sare
  • boia

Mod de preparare

Se amesteca ingredientele. Cu acest amestec se umple frunzele de varza dulce si se pun pe tava. Se toarna suc de rosii peste ele si se fierb pana devin moi. Dupa ce se fierb se mai tin inca jumatate de ora pe foc, sucul evaporat se inlocuieste cu apa rece. Dupa ce se ia de pe foc se acopera .
Alte retete mancare recomandate

Ciulama de ciuperci

Dovlecei umpluti

Mazare cu carne

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Felii de ciocolata

O prajitura ciocolatoasa, fabuloasa!

Felii de ciocolata
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii