Sufleu de varza

Se curata, se spala si se fierbe varza, dupa care se taie fideluta si se amesteca impreuna cu untul (75 gr) frecat cu faina, smintina (75 gr), cascava

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 800 gr. varza alba
  • 100 gr. unt
  • o lingura faina
  • 25 gr. cascaval
  • 100 gr. smintina
  • 3 oua
  • 20 gr. pesmet
  • sare

Mod de preparare

Se curata, se spala si se fierbe varza, dupa care se taie fideluta si se amesteca impreuna cu untul (75 gr) frecat cu faina, smintina (75 gr), cascavalul ras, sarea, galbenusurile si la urma albusurile batute spuma. Intr-o forma unsa si tapetata cu pesmet, se toarna compozitia, se adauga deasupra restul de unt, smintina si pesmet, se pune in cuptorul incins de un foc iute timp de 20 de minute.
Se serveste fierbinte

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide