Cartofii curatati de coaja, se taie in sferturi si se pun apoi la fiert in apa cu sare. Dupa ce s-au fiert, se paseaza, se adauga untul, laptele si s
Cartofii curatati de coaja, se taie in sferturi si se pun apoi la fiert in apa cu sare. Dupa ce s-au fiert, se paseaza, se adauga untul, laptele si se amesteca bine piureul. Se prajesc semintele de chimen in putin ulei, se adauga apoi cepele maruntite. Se adauga totul peste piure si se amesteca bine. Varza se toaca marunt, se caleste in ulei, cu mararul tocat, sare si piper. Dupa ce a scazut zeama lasata, se opreste focul si se lasa la racit. Se pune intr-o forma de chec tapetata cu folie alimentara, un strat subtire de piure de cartofi, apoi varza. Se repeta operatia pana se termina ingredientele.
Se orneaza cu prune uscate, rehidratate in vin.
Alte retete culinare:
Placinta cu dovleac Legume la cuptor Mancare de mazare
Îmi plac foarte mult toate aceste ingrediente, așa că m-am gândit să le combin, pentru a face o mâncare...
Chiftelute cu spaghete, in sos de smantana si cascavalGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa