Cartofii curatati de coaja, se taie in sferturi si se pun apoi la fiert in apa cu sare. Dupa ce s-au fiert, se paseaza, se adauga untul, laptele si s
Cartofii curatati de coaja, se taie in sferturi si se pun apoi la fiert in apa cu sare. Dupa ce s-au fiert, se paseaza, se adauga untul, laptele si se amesteca bine piureul. Se prajesc semintele de chimen in putin ulei, se adauga apoi cepele maruntite. Se adauga totul peste piure si se amesteca bine. Varza se toaca marunt, se caleste in ulei, cu mararul tocat, sare si piper. Dupa ce a scazut zeama lasata, se opreste focul si se lasa la racit. Se pune intr-o forma de chec tapetata cu folie alimentara, un strat subtire de piure de cartofi, apoi varza. Se repeta operatia pana se termina ingredientele.
Se orneaza cu prune uscate, rehidratate in vin.
Alte retete culinare:
Placinta cu dovleac Legume la cuptor Mancare de mazare
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii