Varza a la ceangai

Varza a la ceangai se prepara din varza murata, costita afumata, slanina afumata, orez, sare, boia si piper.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 varza murata
  • 1 kg costita afumata
  • 100 gr slanina afumata
  • 100 gr orez
  • sare
  • piper
  • boia
  • smantana

Mod de preparare

Se taie slanina marunt, se prajeste, iar in untura ramasa se caleste varza taiata fasii. Separat se fierbe carnea si roezul. Se ia o tava, se pune un rand de varza, unul de orez, unul de carne, apoi din nou un strat de varza. Se toarna smantana si se lasa la cuptor pentru 15-20 de minute.


Mancarea se serveste calda.
Alte retete:
Tocanita de pui
Legume la cuptor
Sarmale de post

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii