Varza calita la capac

Pentru varza calita la capac aveti nevoie de varza, muschi file de porc, ciolan afumat, sare, piper, cimbru, vin, miere si foi de dafin.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 verze
  • 300 gr ciolan afumat
  • 500 gr muschi file de porc
  • 300 gr ciolan afumat
  • sare
  • piper boabe
  • cimbru
  • 1 cana vin
  • 2-3 lingurite miere
  • 3-4 lingurite ulei de masline
  • 1-2 foi de dafin

Mod de preparare

Varza se toaca foarte marunt, apoi se stropeste cu ulei de masline, se amesteca cu piperul boabe si se adauga foaia de dafin. Separat, se condimenteaza muschiul file si se pune in cuptor la rumenit. Se stropeste apoi cu miere, amestecata cu vin. Se prajesc bucatelele de ciolan intr-o tigaie si se lasa la rumenit. Se caleste varza pe foc mic, iar dupa ce a capatat culoarea aurie se adauga bucatile de ciolan afumat, feliile subtiri de muschi file si se lasa la inabusit cca 1 ora.


Se serveste ornata cu cimbru.
Alte retete:
Legume la cuptor
Tocanita de pui
iahnie de fasole

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Reteta Tiramisu fara oua, cum sa prepari un desert clasic, adaptat la nevoile tale

Reteta Tiramisu fara oua, cum sa prepari un desert clasic, adaptat la nevoile tale Este cel mai bun tiramisu pe care l-am...

Reteta Tiramisu fara oua, cum sa prepari un desert clasic, adaptat la nevoile tale
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca