Mancarea mea preferata este varza dulce, dar neaparat cu afumatura, cu alt tip de carne nu imi place :))
Mai intai tocam marunt varza, apoi o punem intr-o cratita la fiert. Se lasa la fiert aprox. 30-40 de minute si se mai adauga apa din cand in cand. Se potriveste de sare si se adauga cimbru. Kaiserul se taie fasii si se prajeste in ulei, se lasa 5-6 minute, apoi se adauga ceapa si ardeiul taiat cubulete si dupa ce s-au calit 10-12 minute, se pune peste varza sa fiarba impreuna si sa isi lase gustul. In ultimele 20 de minute se da la cuptor. Cand este gata, se presara verdeata tocata. Pofta buna!
Poate fi un pranz delicios, mai ales ca nu este greu de pregatit! Oricine poate sa-l faca chiar daca nu e mare specialist in...
Piept de pui cu rosii si ardei kapia la cuptorDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti