Pentru aceasta reteta aveti nevoie de varza murata, ulei de masline, piept de porc afumat, suc de rosii, verdeata si condimente.
Varza se lasa la desarat in apa rece, apoi se scurge si se taie marunt. Separat, se taie pieptul de porc si se pune la rumenit in tigaie. Se pun in vasul cu varza bucatile de carne, se pipereaza si se sareaza. Vasul se pune apoi la fiert, la foc potrivit si se amesteca continuu. Se adauga sosul de rosii spre sfarsit si se baga la cuptor, pana scade.
Varza calita se serveste cu mamaliguta calda si cu ardei iute.
Alte retete:
Ciulama de ciuperci cu mamaliguta
Legume la cuptor
Sarmale de post
Iti garantez ca reteta Pulpa de pui umpluta va deveni foarte populara in familia ta, mai ales in randul copiilor. Incearc-o...
Pulpa de pui umpluta cu legume si carne tocata de porcIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.