Varza cu suc de rosii

Se spala varza, apoi se toaca marunt, se fierbe 20 de minute in clocote si se strecoara. Intr-un vas, se prajeste in grasime, timp de 1 minut, pesmetu

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr. varza dulce
  • 50 gr. pesmet
  • 50 gr. unt sau ulei
  • 150 ml smintina
  • 150 ml suc de rosii
  • marar
  • patrunjel
  • piper
  • sare

Mod de preparare

Se spala varza, apoi se toaca marunt, se fierbe 20 de minute in clocote si se strecoara. Intr-un vas, se prajeste in grasime, timp de 1 minut, pesmetul. Se amesteca smintina cu suc de rosii, cu sare dupa gust, piper, marar sau patrunjel tocat. Se unge cu unt sau ulei un vas de Jena, se pune jumatate din cantitatea de varza, se intinde un strat din pesmet si verdeturi, se pune smintina si se repeta operatia. Deasupra se pun smintina si sucul de rosii cu verdeturi. Se da vasul la cuptor pentru 15 minute.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Pui manastiresc

Am reteta la favorite de la Gaby_d si de cate ori parcurgeam retetele ma gandeam ca urmatorul pui asa il voi face, si iata ca...

Pui manastiresc
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca