Pentru varza de Bruxelles cu unt se alege varza cat mai mica, dearece aceasta este tanara. Se curata de frunzele galbene, se spala in mai multe ape.
Pentru varza de Bruxelles cu unt se alege varza cat mai mica, dearece aceasta este tanara. Se curata de frunzele galbene, se spala in mai multe ape si se pun la fiert in apa clocotita, care trebuie sa le acopere , bine. Se pune sare. Se tin sa fiarba descoperit, la foc iute un sfert de ora. Se scurg, se pun intr-o cratita cu o lingura de unt si se mai tin un sfert de ora, pana ce le patrunde untul. Se misca cratita ca sa nu se prinda pe fund. Inainte de a servi se mai adauga 2 — 3 bucatele mici de unt proaspat.
Varza de Bruxelles cu cunt se serveste calda.
Cand este ziua unui apropiat, a unui prieten, prefer sa ii fac un cadou dulce, decat sa ii cumpar ceva si sa nu ii placa....
Desert tort cu biscuiti, crema de vanilie, jeleu si mousse de zmeuraDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti