Se caleste ceapa tocata marunt in ulei incinas, apoi se adauga varza tocata marunt, vinul si enibaharul. Se lasa la foc potrivit, sa se inmoaie, apoi
Se caleste ceapa tocata marunt in ulei incinas, apoi se adauga varza tocata marunt, vinul si enibaharul. Se lasa la foc potrivit, sa se inmoaie, apoi se adauga otetul, zaharul brun si sarea. Se lasa la fiert inabusit 10 minute, dupa care se ia capacul si se lasa la scazut.
Se serveste langa mancarurile cu carne sau peste.
Alte retete culinare:
Cartofi la cuptor Legume la cuptor Placinta cu dovleac
Aromat, pufos si delicios! Nu uitati, sa faceti si voi, intr-o zi de post cand nu mai aveti idei ;)
Rulou de post cu nuca, stafide si coaja de portocala confiata la slow cooker Crock-PotOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj