Pentru alivanca cu unt se freaca intr-un castron branza de vaca pana devine ca o crema. Se pun pe rand ouale, malaiul, faina, smantana, untul. Se pune sare.
Pentru alivanca cu unt se freaca intr-un castron branza de vaca pana devine ca o crema. Se pun pe rand ouale, malaiul, faina, smantana, untul. Se pune sare. Se amesteca bine compozitia si se toarna intr-o tava unsa cu unt sau asternuta cu foi de varza. Se coace la cuptor la foc potrivit. Se taie in bucati. Alivanca nu trebuie lasata sa astepte deoarece se mareste stand.
Alivanca cu unt se serveste fierbinte cu smantana proaspata.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa