Alivanca cu unt

Pentru alivanca cu unt se freaca intr-un castron branza de vaca pana devine ca o crema. Se pun pe rand ouale, malaiul, faina, smantana, untul. Se pune sare.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 g branza de vaca
  • 4 oua
  • 4 linguri malai
  • 2 linguri faina
  • 2 linguri smantana
  • 1 lingura unt
  • 1 ceasca smantana pentru servit.

Mod de preparare

Pentru alivanca cu unt se freaca intr-un castron branza de vaca pana devine ca o crema. Se pun pe rand ouale, malaiul, faina, smantana, untul. Se pune sare. Se amesteca bine compozitia si se toarna intr-o tava unsa cu unt sau asternuta cu foi de varza. Se coace la cuptor la foc potrivit. Se taie in bucati.  Alivanca nu trebuie lasata sa astepte deoarece se mareste stand.


Alivanca cu unt se serveste fierbinte cu smantana proaspata.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...