Branza Camembert la cuptor

Intr-o tigaie puneti 15ml de ulei, ceapa taiat feliute, ciupercile taiate feliutze sau cubulete, radeiul taiat feliute, dinstuitile. Intr-o tava punet

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 brinza camembert (500gr)
  • 1 ardei rosu
  • 1 ceapa
  • 250gr ciuperci
  • 100gr rosi uscate

Mod de preparare

Intr-o tigaie puneti 15ml de ulei, ceapa taiat feliute, ciupercile taiate feliutze sau cubulete, radeiul taiat feliute, dinstuitile.

Intr-o tava puneti o folie de aluminium, asezati brinza in tava, deasupra brinzei puneti compozitia de sus(ceapa, ciuperciule, rosile, ardeiul).

Bagati tava in cuptor pentru 5-8 minute, nu mai mult, deoarece brinza se poate sparge si va curge.
Se maninca cu feli de bagheta calda si un vin rosu bun.

Pofta buna!

Reteta Branza Camembert la cuptor a fost propusa de Cristina pe forum culinar.ro

Alte retete cu camembert gasiti aici:

Banuti cu camembert,

Camembert prajit cu dulceata de afine,

Crema camembert

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Supa de vacuta, cu mazare verde si galuscute - nr. 250

 Am ajuns si la suapa /ciorba cu numarul 250, perfect pe placul nostru. Aceasta supa este foarte usor de preparat. Aveam...

Supa de vacuta, cu mazare verde si galuscute - nr. 250
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca