Intr-o tigaie puneti 15ml de ulei, ceapa taiat feliute, ciupercile taiate feliutze sau cubulete, radeiul taiat feliute, dinstuitile. Intr-o tava punet
Intr-o tigaie puneti 15ml de ulei, ceapa taiat feliute, ciupercile taiate feliutze sau cubulete, radeiul taiat feliute, dinstuitile.
Intr-o tava puneti o folie de aluminium, asezati brinza in tava, deasupra brinzei puneti compozitia de sus(ceapa, ciuperciule, rosile, ardeiul).
Bagati tava in cuptor pentru 5-8 minute, nu mai mult, deoarece brinza se poate sparge si va curge.
Se maninca cu feli de bagheta calda si un vin rosu bun.
Pofta buna!
Reteta Branza Camembert la cuptor a fost propusa de Cristina pe forum culinar.ro
Alte retete cu camembert gasiti aici:
Banuti cu camembert,
Camembert prajit cu dulceata de afine,
Crema camembert
A sosit sezonul vezei .Toata lumea alearga sa puna la murat cat mai repede varza. Eu insa o sa va prezint o reteta...
Varza cu carne de porc la tuciDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti