Branza Camembert la cuptor

Intr-o tigaie puneti 15ml de ulei, ceapa taiat feliute, ciupercile taiate feliutze sau cubulete, radeiul taiat feliute, dinstuitile. Intr-o tava punet

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 brinza camembert (500gr)
  • 1 ardei rosu
  • 1 ceapa
  • 250gr ciuperci
  • 100gr rosi uscate

Mod de preparare

Intr-o tigaie puneti 15ml de ulei, ceapa taiat feliute, ciupercile taiate feliutze sau cubulete, radeiul taiat feliute, dinstuitile.

Intr-o tava puneti o folie de aluminium, asezati brinza in tava, deasupra brinzei puneti compozitia de sus(ceapa, ciuperciule, rosile, ardeiul).

Bagati tava in cuptor pentru 5-8 minute, nu mai mult, deoarece brinza se poate sparge si va curge.
Se maninca cu feli de bagheta calda si un vin rosu bun.

Pofta buna!

Reteta Branza Camembert la cuptor a fost propusa de Cristina pe forum culinar.ro

Alte retete cu camembert gasiti aici:

Banuti cu camembert,

Camembert prajit cu dulceata de afine,

Crema camembert

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide